Uusi: Fressi Akatemia – Personal Trainer koulutus

FAF on tähän asti toiminut osana Fysiolinea ja kouluttanut menestyksekkäästi tuhansia personal trainereita ja kokemusta koulutusten järjestämisestä on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Meillä on ollut eturintaman näkymä siihen, mitä nykyaikaiselta henkilökohtaiselta kuntovalmennukselta edellytetään.

FAF on syksyn aikana vahvistanut yhteistyötä Fressin kanssa ja tuloksena on syntynyt FRESSI AKATEMIA. Jatkossa FAF sulautuu kiinteäksi osaksi myös Fressiä ja toimii Fressi Akatemia -nimellä. Fressi Akatemia tuottaa ja valvoo Fressin oman personal trainer -koulutuspolun kehittämistä ja koordinoi valmentajien jatkokoulutuksia, jotka laaditaan yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.

Fressi Akatemiassa yhdistyvät huippulaadukas koulutuskokonaisuus sekä Fressin mahdollistama työllistymispolku.

 

Fressi Personal Trainer (APT) koulutus

Olemme yhteistyössä kumppanimme Impulssi Valmennuksen kanssa laatineet Fressi Personal Trainer -koulutusohjelman, joka tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti.

Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu vastamaan nykyelämän ja tulevaisuuden kasvaviin liikunta- ja terveyshaasteisiin. Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijalle valmennustaitojen lisäksi myös osaamista sekä työkaluja oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Fressi Akatemia -koulutuspolku tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti. Koulutuksen jälkeen pystyt valmentajana vastaamaan nykyasiakaskunnan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Varsinaisissa valmentajaopinnoissa keskitytään kokonaiskuormituksen hallintaan ja voimavarojen säätelytaitojen kehittämiseen unen, levon ja palautumistaitojen, stressinhallinnan, ravitsemuksen ja ravitsemuspsykologian, aktiivisuuden sekä liikunnan muodostaman kokonaisuuden kautta.

Koulutus starttaa fyysisen harjoittelun perusteiden opiskelusta, kuntosalivalmentaja -osuudesta, harjoitusohjelmien laadintaan sekä ammattimaiseen valmennustyöskentelyyn keskittymisestä, ravintovalmennuksen sekä psyykkisen valmennuksen osuuksista sekä valmentajan liiketoimintataitojen, kuten markkinoinnin, myynnin sekä viestinnän ja henkilöbrändäyksen kokonaisuuksista. Koulutuksen lopussa keskitytään vielä valmennuksen turvallisuustekijöihin sekä terveys- ja elintapavalmennustaitojen syventämiseen.

Fressi Akatemia -koulutuspolku tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti. Koulutuksen jälkeen pystyt valmentajana vastaamaan nykyasiakaskunnan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Voit suorittaa Fressi Personal Trainer -koulutuksen omaksi kiinnostukseksi tai uudeksi ammatiksi. Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu niin, että pystyt suorittamaan koulutuksen työn tai muun opiskelun ohessa.

Taustalla ainutlaatuista osaamista ja kokemusta

FAF (Fysioline Academy of Finland) on tähän asti toiminut osana Fysiolinea ja kouluttanut tuhansia personal trainereita ja kokemusta koulutusten järjestämisestä on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Jatkossa FAF sulautuu kiinteäksi osaksi myös Fressiä ja toimii Fressi Akatemia -nimellä.

Fressi kuntokeskusketju palvelee asiakkaitaan yli 50 hyvin varustellun liikuntakeskuksen, kymmeniä tuhansia ihmisiä liikuttavan Fressi TV:n sekä nopeasti kasvavan, ammattitaitoisen, auktorisoidun valmentajatiimin avulla.

Fysioline Oy on hyvinvoinnin edelläkävijäyritys, joka on erikoistunut kuntosali-, kuntoilu- ja kuntoutusvälineiden, kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden maahantuontiin, vientiin ja valmistukseen sekä huoltoon ja koulutukseen.

Impulssi Valmennus Oy on Personal trainer -osaamisen ja elintapavalmentamisen edelläkävijäyritys, joka jatkossa toimii yhteistyössä Fressi Akatemian kanssa.

Kansallisesti tunnustettu koulutus  (APT®)

Fressi Personal Trainer koulutus täyttää Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen (SKY ry) Auktorisoitu personal trainer (APT® ) standardit ja osaamisvaatimukset. Koulutus antaa mahdollisuuden hakeutua Suktorisoitujen personal trainereiden® hakemistoon.

Fressi Personal Trainer -koulutuksen sisältö

Fressi Personal trainer -koulutus on APT -auktorisoitu personal trainer -koulutus, joka sisältää 210 kouluttajavetoista lähi- ja etäkoulutustuntia. Koulutuksen kokonaislaajuus on 640 tuntia (lähi- ja etäopiskelu, digitaalisen oppimisympäristön materiaalit, harjoitusasiakkuus sekä lisenssikoe).

Fressi Personal trainer -koulutus sisältää seuraavat osiot:

● valmentajan oman hyvinvoinnin johtamisen verkkokoulutukset

● fyysisen harjoittelun perusteet (mm. kuormitusfysiologia, toiminnallinen anatomia, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu),

● kuntosalivalmentajakoulutus

● harjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi

● psyykkinen valmennus

● ravitsemuspsykologia ja ravintovalmennus,

● kestävyysvalmennus ja kestävyysharjoittelun ohjelmointi

● liikkuvuusharjoittelu ja sen ohjelmointi

● vaikuttava viestintä

● valmentajan liiketoimintataidot (tuotteistaminen, markkinointi, myynti, henkilöbrändäys ja yrittäjyys/ työskentely liikunta-alalla) sekä

● harjoittelun turvallisuus, elintapamuutos sekä eri elintapasairaudet sekä niiden huomioiminen harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Pääsyvaatimukset

Fressi Personal trainer -koulutuksen pääsyvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä sekä sitoutuminen koulutuksen opiskeluun aikatauluihin sekä oppimistavoitteisiin. Oleellisinta on aito innostus sekä kiinnostus oman osaamisen kehittämiseen, valmentajana toimimiseen sekä ihmisten auttamiseen.

Voit suorittaa Fressi Personal Trainer -koulutuksen omaksi kiinnostukseksi tai uudeksi ammatiksi. Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu niin, että pystyt suorittamaan koulutuksen työn tai muun opiskelun ohessa.

Fressi Personal Trainer -koulutuksen käytyäsi:

 Sinut tunnistetaan liikuntakentällä osaavana ammattilaisena

 Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä Suomen suurimman kuntokeskustoimijan Fressin dynaamiseen valmennustiimiin!

Voit hakeutua auktorisoitujen personal trainereiden APT®-rekisteriin

 Saat valmiuksia aloittaa oman yritystoiminnan

 Voit toimia esikuvana terveellisten elintapojen ja liikunnan puolesta

 Saat valmiudet työskennellä turvallisesti, tehokkaasti ja menestyksekkäästi innostavalla ja dynaamisella liikunta-alalla

 Koulutus voi toimia ponnahduslautana muihin liikunta- tai terveysalan opintoihin

Pystyt laatimaan tehokkaan ja turvallisen ohjelman itsellesi tai erityyppisille asiakkaille

 Pystyt antamaan ravitsemusneuvontaa ja ohjeita terveellisen, tutkimusnäyttöön perustuvasta ruokavaliosta

 Osaat ja tiedät miten myydä omia valmennuspalveluitasi

Opit vuorovaikutustaitoja, joita tarvitset kaikkialla elämälläsi

 Ymmärrät mistä koostuu onnistunut elämäntapamuutos

Miten voin työllistyä Fressille?

Fressi Akatemiassa opiskelu avaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden personal trainerina työllistymiseen Fressi -keskuksiin. Tavoitteenamme on rekrytoida vuoden 2024 aikana uusia personal trainereita ja täydentää ammattitaitoista valmennustiimiämme valmennuspalveluiden kysynnän kasvaessa.

Oletko jo personal trainer tai fysioterapeutti?

Katso avoimet työpaikkamme: fressi.fi/rekrytointi

Fressi Akatemian ensimmäiset ryhmät Espoossa ja Tampereella 17.2. alkaen

Ensimmäiset Fressi Akatemian PT -koulutukset järjestetään Espoossa ja Tampereella, Koulutuksia toteutetaan kysynnän mukaan eri paikkakuntia painottaen.

Fressi Akatemia -koulutusten lähijaksot toteutuvat Fressi -liikuntakeskuksissa, Etäopiskelu toteutuu kouluttajavetoisten seminaarijaksojen osalta zoom-ympäristössä ja omatoimisen verkko-opiskelun osalta digitaalisessa Fressi Akatemia -portaalissa.

Hinta:

Fressi Personal trainer -koulutuksen ovh -hinta on 2990 € (sis. alv), liittymällä sähköpostilistalle Fressi Akatemian sivuilla saat 700 € alennuksen kevään 2024 koulutuksista.

Lisätietoja Fressi Personal trainer -koulutuksesta ja ilmoittautuminen:

www.fressi.fi/akatemia

Klikkaa Fressi Akatemian sivuille ja katso lisää Fressi Personal Trainer koulutuksesta. Liittymällä sähköpostilistalle, saat 700 euron edun ja pysyt etujoukoissa 17.2.2024 alkavan koulutuksen tiedotuksessa.

Lisätietoja:

Markus Kangas
(personal trainer koulutuksen sisältö ja aihepiirit)
p. 050 3228709
[email protected]