FAF koulutusten tavoitteena on opettaa tärkeimmät ja olennaisemmat tiedot ja taidot, joita voit hyödyntää tehokkaasti omassa työssäsi.

Tarkempia tietoja koulutuksista löydät klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevia koulutuslinkkejä.

Miksi FAF?

  • Ensimmäinen personal trainerien kouluttaja Suomessa

  • Ensimmäinen European Register of Exercise Professionals (EREPS) hyväksymä suomalainen koulutusorganisaatio

  • Ensimmäinen APT -auditoitu koulutustaho

  • Ainoa pohjoismainen YMCA Awards hyväksymä koulutusorganisaatio

  • Ainoa yksityinen Europe Activen EREPS koulutuksen järjestäjä Suomessa

 

Vanhin ja luotettavin – suomalaisen personal training koulutuksen pioneeri

FAF aloitti ensimmäisenä Suomessa personal trainerien kouluttamisen ja ensimmäinen FAF Personal Trainer -koulutus järjestettiin jo vuonna 1997. Sittemmin FAF Personal Trainer -koulutusohjelmasta on valmistunut yli kaksi tuhatta traineria.

FAF Personal Trainer- lisenssi on vankka ja arvostettu osoitus ammattitaidosta, joka tunnetaan ja tunnustetaan laajalti sekä liikunta- ja hyvinvointialan työnantajien että asiakkaiden keskuudessa.

FAF koulutukset perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseen alan tarpeista ja koulutusten ammattimaisuus tulee kokeneiden ja ammattimaisten kouluttajien kautta. Koulutusmateriaalimme elävät alan tarpeiden mukaisesti ja jokaiseen koulutukseen sisältyy FAF:n oma koulutusmateriaali.

Kotimaisesti sekä kansainvälisest tunnustettu koulutus  (APT, EREPS, YMCA)

FAF on ensimmäinen Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen (SKY ry) auktorisoima koulutustaho. SKY ry auktorisoi personal trainer- koulutukset Suomessa ja auktorisoitu personal trainer® koulutus antaa mahdollisuuden hakeutua Suomen auktorisoitujen personal trainereiden® sekä European Register of Exercise Professionals rekistereihin.

Vuonna 2010 FAF:sta tuli ensimmäinen European Register of Exercise Professionals (EREPS) hyväksymä suomalainen koulutusorganisaatio. FAF on tällä hetkellä Suomessa ainoa yksityinen Europe Activen EREPS koulutuksen järjestäjä.

FAF Finland on Suomen kansainvälisin koulutusorganisaatio. 2010 FAF:sta tuli YMCA:n hyväksymä koulutuskeskus ja aloitti kansainvälisen englanninkielisen International Diploma in Personal Training ja ryhmäliikuntakoulutuksen.

FAF tarjoaa pohjoismaisena toimijana YMCA kansainvälistä personal trainer koulutusta (International Diploma in Personal Training, level 3). YMCA koulutus on kansainvälisesti laajalti tunnustettu ja noudattaa YMCA:n korkealuokkaisia standardeja.

Lisäksi FAF tarjoaa ainoana pohjoismaisena toimijana kansainvälisiä Peak Pilates -ohjaajakoulutuksia.

Läsnäolon voima – lähiopetuksen määrä – ammattiin tarvittavat tiedot ja taidot

Kyseessä on ihmisintensiivinen ala. Valmentamaan oppii valmentamalla, koemme että ihmiskontaktit ja opetustilanteet, joissa on mahdollista saada välitöntä palautetta ovat ensisijaisen tärkeitä.

Pyrimme henkilökohtaisempaan ja tehokkaampaan koulutukseen pitämällä ryhmäkoot rajallisena. Kasvokkain kohtaamisissa syntynyttä yhteishenkeä ja motivaatiota on vaikea korvata etäopiskelulla tai videoluennoilla.

FAF Personal Trainer koulutuksessa kasvokkain kohtaamisia kertyy 17 päivänä.

 

Työllistyminen – konsernin edut

FAF toimii aktiivisena osana Fressi ja Fysioline konsernia ja on hyvin verkottunut toimija liikunta- ja hyvinvointialalla. Fressi on Suomen isoin liikuntakeskustoimija 40:llä liikuntakeskuksellaan  eri puolilla Suomea. Moni FAF koulutuksesta valmistunut on löytänyt työllistymisen Fressiltä. Fressi yrityspalvelut ja yrityspalveluiden yritys- ja organisaatioasiakkaat työllistävät jatkuvasti useita liikunta-alan ammattilaisia.

Fysioline on toiminut ja toimii kumppanina ja apuna entisten opiskelijoiden salien perustamisessa aina tilojen etsimisestä, rahoituksesta ja välinehankinnasta lähtien.

FAF opiskelijana saat Wrangen, Fysiolinen sekä muut konsernin ja yhteiskumppanien edut.


Ole yhteydessä, niin kerromme lisää.
[email protected] tai soittamalla 010 439 7603 (ma-pe klo 9-16).