Aktivoidu nyt

Haaveiletko uudesta ammatista nopeasti kasvavalla liikunta-ja hyvinvointialalla? Tai ehkä haluat vain oppia lisää omasta terveydestäsi, fyysisestä kunnostasi, erilaisista harjoittelumetodeista ja ravitsemuksesta?

FAF Finlandin koulutukset ovat alansa arvostetuimpia ja menestyvät personal trainerit ovat käyneet FAF Personal Trainer koulutuskokonaisuuden. Valitse siis itsellesi laadukkain personal trainer koulutus! FAF Finland tekee yhteistyötä useiden eri liikuntakeskuksien sekä kuntosalien kanssa, joten työllistyminen FAF koulutuksista on erittäin hyvä. FAF kuuluu Fysioline yritykseen, jonka omistuksessa on tällä hetkellä 26 liikuntakeskusta (Fressi Liikuntakeskukset sekä EVO Fitness salit) eri puolilla Suomea.

FAF:n laadukkuus perustuu erittäin monipuoliseen osaamiseen ja myös monipuoliseen koulutustarjontaan.

FAF koulutukset perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseen alan tarpeista ja koulutusten ammattimaisuus tulee kokeneiden ja ammattimaisten kouluttajien kautta. Koulutusmateriaalimme elävät alan tarpeiden mukaisesti ja jokaiseen koulutukseen sisältyy FAF:n oma koulutusmateriaali.

Suosituin koulutuksemme, FAF Personal Trainer koulutuskokonaisuus, muodostuu kolmesta eri osiosta: FAF Foundation, FAF Gym Instructor ja FAF Personal Trainer. Koulutuspäiviä kertyy kaikkiaan 28 ja hyväksytysti suoritettujen lisenssikokeiden jälkeen olet alansa arvostetuin personal trainer eli FAF Personal Trainer, joka on yleisesti tunnetuin personal trainer -lisenssi työnantajien keskuudessa. FAF Personal Trainer koulutuksen käyneenä voit hakeutua myös EREPS rekisteriin, mikäli aiot hakeutua ulkomaille töihin.

FAF Finland on myös Suomen kansainvälisin koulutusorganisaatio. FAF tarjoaa ainoana Suomessa kansainvälistä personal trainer koulutusta sekä ryhmäliikuntaohjaajakoulutusta. Koulutukset noudattavat kansainvälisestikin tunnustetun YMCA:n luokittelun mukaisia koulutuksia. Lisäksi FAF tarjoaa kansainvälisiä Peak Pilates -ohjaajakoulutuksia.

Koulutusten tavoitteena on opettaa sinulle tärkeimmät ja olennaisemmat tiedot ja taidot, joita voit hyödyntää tehokkaasti omassa työssäsi. Tarkempia tietoja koulutuksista löydät klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevia koulutuslinkkejä.

Voit myös ottaa yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää koulutuksesta, josta olet kiinnostunut.
info@faf.fi tai soittamalla 010 439 7603 (ma-pe klo 9-16).

 


FAF Active Education Circle

Käytämme ympyrää symboloimassa oppimista alati jatkuvana prosessina.

FAF Active Education Circlen jokainen väri edustaa tiettyä FAF koulutusryhmää ja samanaikaisesti myös jokaisen näissä koulutuksissa olevan oppilaan koulutuksellista sijaintia. Samalla kun pyörä pyörii eteenpäin, myös oppilas edistyy ja kehittyy sekä tietyn koulutuksen aikana että myös koulutuksesta toiseen.