UUSI FAF Foundation verkkokoulutus

Aloita opinnot verkossa – opiskele ajasta ja paikasta riippumatta.

VIELÄ EHDIT TUTUSTUMISHINNALLA 49 € (norm. 129 €)
(Edellyttää etukoodin hakemista sähköpostitse, ohjeet alla)

Jätä sähköpostiosoitteesi alle, niin lähetämme tarjouskoodisi kurssille. Huomioithan, että maksun välittäjänä toimii FAF:n kanssa samaan Fysioline yritysryhmään kuuluva Wrange.

 


 

Kuvaus

FAF Foundation – Johdanto Personal Trainer opintoihin on verkkokoulutuksena suoritettava FAF Personal Trainer koulutuksen ensimmäinen osa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perustiedot terveydestä, hyvinvoinnista sekä harjoittelusta. Se sopii kaikille hyvinvointi- ja personal trainer -alasta kiinnostuneille sekä liikunnasta ja terveydestä kiinnostuneille.

Sisältö ja muoto

FAF Foundation – Johdanto Personal Trainer opintoihin suoritetaan verkkokoulutuksena. Koulutus sisältää oppimisalustalla suoritettavia oppimistehtäviä ja itsenäisesti suoritettavia käytännön harjoituksia.

Koulutus tulee suorittaa 3 kk sisällä ilmoittautumisesta koulutukseen. Koulutuksen laajuus on noin 27 tuntia (1 op.)

Opetusmateriaali

FAF Foundation sekä Ravitsemus I opetusmateriaali on oppimisalustalla. Käyttöoikeus materiaaleihin ja oppimisalustalle päättyy 1 kk koulutuksen suorittamisen jälkeen tai viimeistään 3 kk ilmoittautumisesta.

Opetusmodulit:

  • Liikunta- ja hyvinvointialan mahdollisuudet
  • Personal training alan esittely
  • Ihmisen fysiologia ja anatomia
  • Terveyskunnon peruskartoitus
  • Fyysisen harjoittelun ja hyvinvoinnin perusteet
  • Hapenkuljetuselimistön harjoittaminen
  • Liikkuvuus
  • Lihaskuntoharjoittelun perusteet
  • Harjoittelun ohjelmoinnin perusteet
  • Ravitsemus I

Suoritettuaan koulutuksen opiskelija saa FAF Foundation-todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan FAF Personal Trainer- koulutukseen eli jatkamaan kohti FAF Personal Trainer -lisenssiä. FAF Personal Trainer -koulutus on Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten SKY ry:n auktorisoima koulutus. FAF Personal Trainerit ovat oikeutettuja hakeutumaan Suomen auktorisoitujen personal trainereiden rekisteriin.

 

FOUNDATION VERKKOKOULUTUS USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voiko Foundation verkkokoulutuksen suorittaa ilman, että suoritan tehtäviä?
Toki koulutuksen voi käydä omaksi mielenkiinnoksi ja tehtävien suorittaminen ei tällöin ole välttämätöntä. Mikäli olet jatkamassa FAF Personal Trainer koulutukseen, tulee Foundation ja tehtävät suorittaa. Myös suoritustodistuksen saaminen edellyttää tehtävien suorittamista.

Tuleeko Foundationin tehtävät olla suoritettuna ennen FAF Personal Trainer koulutusta?
Tämä on meidän suosituksemme. Riippuen aiemmasta koulutustausta ja kokemuksesta, Foundationin tehtävät voi suorittaa myös PT-opintojen alkuvaiheessa.

Sitooko Foundation osallistuminen jatkamaan FAF Personal Trainer opintoihin?
Ei millään tavoin. Foundation on hyvä mahdollisuus punnita itse olisiko mielenkiintoa jatkaa opintoja pidemmälle.

Milloin koulutus avautuu? Mikä on koulutuksen hinta?
Pääsy Foundation verkkokoulutusalustalle avautuu marraskuun 2019 aikana. Verkkokoulutusalustalle tulee uusia lukuja 1-2 viikon välein. Suosittelemme että luvut ja näiden tehtävät suoritetaan tässä järjestyksessä. Koulutus on näin käytynä vuoden 2019 loppuun mennessä.

Saat tiedon koulutuksen avautumisesta ja tutustumistarjoushinnan 49 € koulutukseen jättämällä sähköpostiosoitteesi sivun alla olevaan kenttään. Sähköpostin jättäminen ei sido osallistumaan koulutukseen millään tavoin. Sähköpostilistalta voi poistua koska tahansa.

Olen ilmoittautumassa ja osallistumassa FAF Personal Trainer koulutukseen, tuleeko minun silti ilmoittautua ja ostaa erikseen Foundation koulutus?
Ei tarvitse. FAF Personal Trainer koulutukseen ilmoittautuneille lähetetään kutsu Foundation koulutusalustalle sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen.

Kuinka laaja koulutus on kyseessä, kuinka nopeasti koulutus tulee käydä?
Foundation verkkokoulutus sisältää Foundation ja Ravitsemus taso I opintomateriaalin. Opintojen laajuus on n. 1 op. eli noin 27 tuntia.

Pääsy verkkokoulutusalustalle on aktiivisena 3 kk ajan ilmoittautumisesta tai 1 kk koulutuksen suorittamisen jälkeen.

Saako koulutuksesta todistuksen?
Kyllä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat FAF Foundation – Johdanto Personal Trainer opintoihin kurssitodistuksen.

 

Foundation

Miksi hakeutua koulutukseen? Ensimmäisten kurssilaisten kommentteja:

”…Pari vuotta olen miettinyt lähteväni opiskelemaan tätä alaa, tämä verkkokurssi antoi minulle rohkeutta lähteä toteuttamaan unelmia ja luulen että tämä antaa perustiedot ihmisen terveydestä ja näkökulmaa mitä oikeasti on olla personal trainerina.”

 

”Päällimmäinen syy siihen miksi lähdin mukaan on se, että tämä vaikutti kätevältä tavalta selvittää voisiko ammatti liikunnan parissa kenties olla minulle joskus mahdollinen ja riittääkö minulla siihen motivaatio ja halukkuus. Koulutus varmasti antaa minulle asioista paljon uutta tietoa ja selkeyttää minulle mikä mahtaisi olla suuntani tulevaisuudessa. Koen siis, että missään tapauksessa en häviä mitään osallistumalla koulutukseen. Motivaationa toimii tällä hetkellä kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä asioita kohtaan ja halu oppia uutta näistä asioista.”

 

”Olen ollut asiakkaana PT:lle ja työ on kiinnostanut minua pitkään. Tämä on hyvä vaihtoehto nähdä millaista opiskelu tähän alaan olisi ja millaista PT työ on, on iso kynnys lähteä opiskelemaan perustyöstä, nyt saa vähän kuvaa mitä tämä ala pitää sisällään. Hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja oman hyvinvoinnin ymmärrys ja sen maksimaalinen käyttö motivoi.”

 

”Omat tavoitteeni koulutukselle ovat ymmärryksen lisääminen PT -alasta sekä tietysti aktiivisena golffarina ja lentopallojoukkueen huoltajana lisätä ymmärrystä harjoittelusta, terveydestä ja hyvinvoinnista.”

 

”Olen käynyt FAF foundation kurssin aiemmin n. 10 vuotta sitten. Silloin en vaihtanut uraa. Nyt olen jäämässä eläkkeelle ja olen suunnitellut ryhtyväni valmentamaan senioreja. Olen aktiivinen salilla kävijä ja tiedän miten tärkeä on pitää itsensä kunnossa Kun on näin hyvä tilaisuus, ajattelin kerrata ja päivittää tietoni.”