Koulutusta edelläkävijän otteella

FAF on vuonna 1996 perustettu itsenäinen suomalainen koulutusorganisaatio ja osa Fysioline-konsernia. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ensiluokkaista koulutusta edelläkävijän otteella liikunta- ja hyvinvointialalle aikoville, alalla jo toimiville ohjaajille sekä kaikille omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Edelläkävijyydestä kertoo mm. se että julkistimme ensimmäisenä Suomessa Personal Trainer -koulutusohjelman jo vuonna 1997, jolloin personal training oli Suomessa vielä varsin tuntematon käsite.

Vuonna 2010 FAF otti askeleen lähemmäs kansainvälisyyttä, kun siitä tuli ensimmäinen European Register of Exercise Professionals (EREPS) hyväksymä koulutusorganisaatio Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kansainvälisen personal trainer -koulutuksemme kautta opiskelijoillemme avautuu paremmat mahdollisuudet ammatin harjoittamiseen myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sen lisäksi että FAF koulutustodistukset ovat tunnetuimpia ja arvostetuimpia osoituksia ammattitaidosta Suomessa, ne ovat siis nyt myös kansainvälisestikin kovaa valuuttaa. FAF koulutuksen suorittaneena voit hakeutua EREPS -rekisteriin, mikäli olet hakeutumassa ulkomaille töihin.

Tinkimätöntä edelläkävijyyden periaatetta olemme noudattaneet toimintamme alkuajoista alkaen. Kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana koulutuksiimme osallistuneet jo lähes 10.000 osallistujaa ovat olleet tätä todistamassa.

Haluaisitko sinä olla yksi meistä?

 


 

Yksi FAF:n vahvuuksista koulutusorganisaationa on kuuluminen Suomen monipuolisimpaan liikunta- ja terveysalan suuryritykseen Fysiolineen. Yhteistyön kautta koulutuksissamme on käytössä erittäin laadukkaat koulutustilat ja -välineet. Koulutusten kautta on mahdollisuuksia myös työllistyä Fressi-liikunta- ja hyvinvointikeskuksiin sekä Fressi-kuntokeskuksiin. Katso Fysiolinen esittelyvideo.