UUSI – FRESSI AKATEMIA

Uutiset

FAF osaksi Fressi Akatemiaa

++

FAF on tähän asti toiminut osana Fysiolinea ja kouluttanut menestyksekkäästi tuhansia personal trainereita ja kokemusta koulutusten järjestämisestä on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Meillä on ollut eturintaman näkymä siihen, mitä nykyaikaiselta henkilökohtaiselta kuntovalmennukselta edellytetään.

FAF on syksyn aikana vahvistanut yhteistyötä Fressin kanssa ja tuloksena on syntynyt FRESSI AKATEMIA. Jatkossa FAF sulautuu kiinteäksi osaksi myös Fressiä ja toimii Fressi Akatemia -nimellä.

Fressi Akatemia on koulutusyksikkö, jonka tavoitteena on kouluttaa sekä työllistää liikunta-alan ammattilaisia tuottaen hyvinvointia ja tuloksia. Fressi Akatemia tuottaa ja valvoo Fressin oman personal trainer -koulutuspolun kehittämistä ja koordinoi valmentajien jatkokoulutuksia, jotka laaditaan yhdessä alan parhaimpien asiantuntijoiden kanssa.

++

Taustalla ainutlaatuista osaamista ja kokemusta

FAF (Fysioline Academy of Finland) on tähän asti toiminut osana Fysiolinea ja kouluttanut tuhansia personal trainereita ja kokemusta koulutusten järjestämisestä on kertynyt jo neljältä vuosikymmeneltä. Jatkossa FAF sulautuu kiinteäksi osaksi myös Fressiä ja toimii Fressi Akatemia -nimellä.

Fressi kuntokeskusketju palvelee asiakkaitaan yli 50 hyvin varustellun liikuntakeskuksen, kymmeniä tuhansia ihmisiä liikuttavan Fressi TV:n sekä nopeasti kasvavan, ammattitaitoisen, auktorisoidun valmentajatiimin avulla.

Fysioline Oy on hyvinvoinnin edelläkävijäyritys, joka on erikoistunut kuntosali-, kuntoilu- ja kuntoutusvälineiden, kylmähoitotuotteiden ja lääkkeiden maahantuontiin, vientiin ja valmistukseen sekä huoltoon ja koulutukseen.

Impulssi Valmennus Oy on Personal trainer -osaamisen ja elintapavalmentamisen edelläkävijäyritys, joka jatkossa toimii yhteistyössä Fressi Akatemian kanssa.

Fressi Personal Trainer -koulutus

 

Fressi Akatemian ensimmäinen iso askel on ollut uuden Fressi personal trainer -koulutusohjelman järjestäminen.

Olemme yhteistyössä kumppanimme Impulssi Valmennuksen kanssa laatineet Fressi Personal Trainer -koulutusohjelman, joka tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti.

Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu vastamaan nykyelämän ja tulevaisuuden kasvaviin liikunta- ja terveyshaasteisiin. Koulutusohjelma tarjoaa opiskelijalle valmennustaitojen lisäksi myös osaamista sekä työkaluja oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Fressi Akatemia -koulutuspolku tarjoaa rohkeutta ja itsevarmuutta päästä kokeilemaan uutta alaa ja vaikuttamaan ihmisten hyvinvointiin positiivisesti. Koulutuksen jälkeen pystyt valmentajana vastaamaan nykyasiakaskunnan yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Voit suorittaa Fressi Personal Trainer -koulutuksen omaksi kiinnostukseksi tai uudeksi ammatiksi. Fressi Personal trainer -koulutus on laadittu niin, että pystyt suorittamaan koulutuksen työn tai muun opiskelun ohessa.

 

Fressi Personal Trainer -koulutuksen käyneenä:

  • Pystyt toimimaan Auktorisoituna Personal trainerina ja olet omaksunut tarvittavat tiedot, taidot ja työkalut, joiden avulla kykenet itsevarmasti antamaan liikunta- ja elintapaohjeita sekä saavuttamaan hyviä tuloksia erityyppisten asiakkaiden valmennuksessa.
  • Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä Suomen suurimman kuntokeskustoimijan dynaamiseen valmennustiimiin!

Fressi Akatemian ensimmäiset ryhmät Espoossa ja Tampereella 17.2. alkaen

Ensimmäiset Fressi Akatemian PT -koulutukset järjestetään Espoossa ja Tampereella, Koulutuksia toteutetaan kysynnän mukaan eri paikkakuntia painottaen.

Fressi Akatemia -koulutusten lähijaksot toteutuvat Fressi -liikuntakeskuksissa, Etäopiskelu toteutuu kouluttajavetoisten seminaarijaksojen osalta zoom-ympäristössä ja omatoimisen verkko-opiskelun osalta digitaalisessa Fressi Akatemia -portaalissa.

++

Lisätietoja Fressi Akatemiasta sekä Fressi Personal trainer -koulutuksesta:

www.fressi.fi/akatemia

Klikkaa Fressi Akatemian sivuille ja katso lisää Fressi Personal Trainer koulutuksesta. Liittymällä sähköpostilistalle, saat 700 euron edun ja pysyt etujoukoissa 17.2.2024 alkavan koulutuksen tiedotuksessa.

Lisätietoja:

Joni Listola
p. 010 439 7603 (ti, ke, pe klo. 10-16)
[email protected]

Markus Kangas
(personal trainer koulutuksen sisältö ja aihepiirit)
p. 050 3228709
[email protected]

 

Ylös