Valitse auktorisoitu personal trainer koulutus

Uutiset

APT logo

Kouluttautumalla auktorisoiduksi personal traineriksi®olet varma, että sinut tunnistetaan ja tunnustetaan liikunta- ja hyvinvointiala työntekijöiden keskuudessa ja ennen kaikkea myös asiakkaasi voivat olla varmoja, että olet saanut SKY standardien mukaisen personal trainer -koulutuksen. SKY ry eli Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys hallinnoi Suomessa personal trainereiden auktorisointia sekä personal trainer -koulutusten standardisointia.

SKY personal trainer -koulutusten standardit ovat luotu EQF (European Qualification Framework) tason 4 mukaiseksi. Suomalaiset SKY standardit ovat luotu erittäin korkeatasoisiksi ja niiden vaatimustasot ovat esimerksi vastaavia eurooppalaisia standardeja selkeästi korkeammat.

FAF Personal Trainer -koulutus on yksi auktorisoiduista personal trainer®-koulutuksista Suomessa. FAF Finland auktorisoitiin ensimmäisen koulutusorganisaationa Suomessa. Tällä hetkellä muita auktorisoitua koulutusorganisaatioita ovat TrainerLab, HEO sekä Folkhälsan.

Suorittamalla auktorisoidun personal trainer®-koulutuksen sinulla on mahdollisuus hakeutua ammattimaisesti personal trainer työtä tekevien auktorisoitujen personal trainereiden®rekisteriin ja FAF Personal Trainer -koulutuksen suorittaneena pääset sinne suoraan. Hakemuksen voit tehdä täältä.

Valitse siis itsellesi tunnustettu koulutus FAF Persoanl Trainer®-koulutus, jonka myös personal trainer -palveluita hakevat ihmiset tunnistavat.

auktorisoitu personal trainer

Ylös