Pilatesohjaajaksi?

Uutiset

Pilates kasvattaa suosiotaan kokoajan ja kehonhallinnasta sekä oman ryhdin parantamisesta kiinnostuneet käyttävät pilatesta harjoittelumuotonaan yhä enemmän. Pilates sopii kaikille ja Peak Pilateksen ajatusmaailmana on tuoda pilatesharjoittelu kaikkien ulottuville. Osaavista pilatesohjaajista on myös kysyntää ja pilatesohjaajakoulutus sopii erittäin hyvin jatkokoulutukseksi personal trainereille, fysioterapeuteille, ryhmäliikuntaohjaajille sekä muille ihmisten liikuttamisesta kiinnostuneille.

FAF käynnisti Peak Pilates koulutukset vuonna 2014 ja nyt tarjoamme kaksi erilaista mahdollisuutta kouluttautua pilatesohjaajaksi. FAF kouluttaa kansainvälisen Peak Pilateksen mukaisia koulutuksia, jotka ovat ympäri maailmaa tunnettuja koulutuksia. Peak Pilates koulutuksissa korostuu klassisen pilateksen opettaminen, kuten Joseph Pilates sen aikoinaan tarkoitti.

Peak Pilates Comprehensive Certification

Comprehensive koulutus on perusteellinen kokonaisvaltainen pilatesohjaajan koulutus, joka pitää sisällään kaikkiaan 500 tuntia opiskelua. Näistä osa on käytännön lähiopetusta ja osa sitten ohjaajaksi opiskelevan omatoimista harjoittelua sekä ohjaamisharjoittelua. Comperehensive koulutuksessa käydään läpi koko matto-ohjaukseen tarvittava liikerepertuaari ja opitaan ohjaamaan erilaisia ja eritasoisia tunteja sekä käyttämään erilaisia opetusmetodeja menestyksekkäästi. Matto-ohjauksen lisäksi koulutuksessa opit myös laitepilatesohjaajaksi, jolloin pilatesohjaajaosaamisesi on sen jälkeen huipputasolla. Comprehensive koulutus muodostuu kolmesta tasosta, jotka voi suorittaa yksi kerrallaan. Koulutustasot sisältävät näyttökokeita, jotka täytyy läpäistä koulutuksen aikana. Koulutus sisältää laadukkaat materiaalit (manuulit sekä DVD:t) ja kouluttajina toimivat Peak Pilates Master Trainerit. Seuraava Comprehensive, Level 1, koulutus käynnistyy elokuussa 2015.

Peak Pilates Mat Certification

Matto-ohjaajan koulutus pitää sisällään kolme osiota: Basic, Intermediate sekä Advanced. Kaikki kolme osiosta ovat käytännön läheisiä viikonloppukoulutuksia ja koulutuksen kokonaistuntimäärä harjoitustunteineen on 142 tuntia. Koulutusosiot sisältävät käytännön näyttökokeita, jotka täytyy läpäistä. Käytännön näyttökokeiden läpäiseminen vaatii omatoimista harjoittelua sekä ohjaamisen/opettamisen harjoittelemista. Koulutus sisältää myös laadukkaat materiaalit (manuaalit ja kolme DVD:tä) ja kouluttajana toimii Peak Pilates Master Trainer. Matto-ohjaajan koulutuksia järjestämme säännöllisin väliajoin ja myös kiinnostuksen mukaan.

Ota nyt siis uusi suunta ja kouluttaudu pilatesohjaajaksi. Tulevat koulutukset löydät aina koulutuskalenterista.

peak-pilates-2

Ylös