Movendos ja FAF koulutusyhteistyö

Uutiset

Miten motivoida valmennusasiakastaLogoSmall
pysyvämpään muutokseen pienin askelin?

Elämäntapamuutokseen sitoutuminen tapahtuu parhaiten pienin askelin ja valmentajan tukemana. Movendos on kehittänyt ratkaisuksi valmennusmallin, jossa tuki tuodaan etävalmennuksella myös asiakastapaamisten väliin. Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva etävalmennus yksilö- tai ryhmätapaamisten välissä motivoi ja auttaa sitoutumaan valmennukseen. Tuettu valmennusjakso sekä konreettiset valmennustehtävät auttavat pysyvämpiin tuloksiin. Etävalmennus toteutetaan selainpohjaisella Movendos mCoach -työkalulla, jonne valmentaja laatii asiakkaansa tavoitteisiin ja elämäntilanteeseen sopivan valmennussisällön.

Movendos ja FAF (Fitness Academy of Finland) ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on kehittää osaamista. FAF:n Personal Trainer -koulutuksissa käytetään Movendos-etävalmennustyökalua osana harjoitusasiakastyötä. Samalla tämän näyttötyön ohjaajalle annetaan pääsy valmennuksen etenemisen seurantaan, mikä syventää jo ennestään laadukasta koulutusta. Valmistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa työkalun käyttöä omassa asiakastyössään koulutuksen jälkeen.

-Etävalmennustyökalu tuo lisäarvoa FAF:n PT-koulutukseen ja auttaa personal traineria kokonaisvaltaisen valmennuksen toteutuksessa, koulutuspäällikkö Eero Simojoki FAF:lta toteaa.

Personal trainerille Movendos-etävalmennustyökalu tuo monia hyötyjä. Asiakkaiden tiedot ja edistyminen ovat koottuna yhdessä paikassa sähköpostien ja muiden viestien sijasta. Valmentaja tietää heti tapaamiseen tullessa, miten asiakas on edennyt. Valmennusta voi antaa myös valmennustiiminä, mikä auttaa lisäämään yhteistyötä valmennuksen eri osa-alueisiin perehtyneiden valmentajien välillä.  Mikä parasta, Movendos-valmennus mahdollistaa kokonaan uudenlaisten etävalmennusta sisältävien palvelutuotteiden luomisen. Näin esimerkiksi etäisyys ei ole esteenä hyvälle ja tuloksekkaalla valmennussuhteelle. Etävalmennusta voi tehdä myös tietoturvallisella sisäänrakennetulla videopuhelulla.

Asiakkaille on helppo luoda yksilöllisiä tehtäviä, joissa voi näppärästi hyödyntää esimerkiksi olemassa olevaa liikepankki-, kuva- ja videomateriaalia. Palvelussa on myös valmis sisältökirjasto, joka laajenee koko ajan. Valmiista tehtäväsisällöistä on vaivatonta poimia asiakkaalle muita tehtäviä oman sisällön tueksi vaikkapa uusien tapojen muodostamiseen, uneen, stressinhallintaan tai ravintoon liittyen. Etävalmennustyökalua lisensioidaan ammattilaisille käyttäjäkohtaisella lisenssihinnalla.

Lähes 90 % Movendos-etävalmennukseen osallistuneista asiakkaista sanoo Movendoksen kasvattaneen motivaatiota elämäntapamuutokseen. 96 % käyttäjistä pitää Movendosta helppokäyttöisenä, ja ikähaarukkakin on vaihdellut 15-85 vuoden välillä.
Katso lisää kokemuksia Movendos-valmennuksesta: www.movendos.com
Movendos juttu

Ylös