FysiTrainer® -koulutus käynnistyy 18.11.

Uutiset

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry on valinnut Fitness Academy of Finlandin yhteistyökumppanikseen toteuttamaan fysioterapeuteille tarkoitettua  FysiTrainer® -koulutusta.

Personal training on koko ajan kasvavaa toimintaa liikunta-,terveys- ja hyvinvointialan toimintakentällä. FysiTrainer® -koulutuksen kautta fysioterapeutti pystyy tarjoamaan asiakkailleen uusia palveluita ja monipuolistamaan ja kehittämään liiketoimintaansa.

Koulutuksen osallistumisen edellytyksenä ovat fysioterapeutin tutkinto sekä Fysi ry:n jäsenyys. FysiTrainer® -koulutuksen suorittanut saa käyttää FysiTrainer® -nimikettä ja oikeuden hakeutua Suomen Auktorisoitujen personal trainereiden rekisteriin, jota ylläpitää Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry.
Fysitrainer kuva
FysiTrainer® -koulutuksen tavoitteet

  • Täydentää monipuolisesti fysioterapeutin osaamista mm. tavoitteellisessa harjoittelun ja ravitsemuksen
    ohjaamisessa sekä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnin valmentamisessa
  • Tarjota asiakkaalle mahdollisuus turvalliseen, tavoitteelliseen, ohjelmoituun harjoitteluun FysiTrainer® -erikoisosaamisen hankkineen fysioterapeutin ohjauksessa
  • Lisätä fysioterapiayritysten liiketoimintaosaamista ja kilpailukykyä.
  • Vahvistaa fysioterapeuttien ammatillisen osaamisen statusta liikunta- ja hyvinvointialan toimintaympäristössä.
  • Monipuolistaa fysioterapeutin osaamista ja asiakaskuntaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset FysiTrainer® -koulutukseen täältä. FysiTrainer® -koulutusesitteen voit myös lukea tästä.FysiTrainer_logo_rgbWEB

Ylös