FAF ja Fudbot yhteistyössä kohti tehokkaampaa valmennusta

Uutiset

 

fudbot-whitefaf_logo_vertical 1 cmyk copy

 

 

 

 

FAF Personal Trainer -opiskelijoille tarjotaan hieno mahdollisuus päästä tutustumaan ja käyttämään Fudbot -ohjelmistoa opintojensa aikana.  Fudbot:ia pystytään hyödyntämään koulutuksessa mm. ravintoanalyysiominaisuuksien ja mahdollisesti myöhemmin muillakin koulutuksen osa-alueilla. Valmistuvilla opiskelijoilla on mahdollisuus jatkaa palvelun käyttöä omassa asiakastyössään koulutuksen jälkeen.

Fudbot on monipuolinen ja älykäs terveydenhallintatyökalu, jolla pyritään mahdollistamaan elämäntapaohjauksen eri osa-alueita. Palvelua voidaan käyttää sekä henkilökohtaisen terveyden hallintaan, monitorointiin ja analysointiin, etävalmentamiseen että osana terveydenhuollon työkalupakkia.  Fudbot on tällä hetkellä pilottikäytössä muun muassa HUS:in painonhallintatalossa.

Fudbot on julkaistu kesän 2016 alussa ja se on kehityksen loppuvaiheessa. Ominaisuuksia lisätäänkin näin ollen lähes viikoittain vuoden loppuun saakka.

– ”Olemme innoissamme mukana kehittämässä FAF Personal Trainer -koulutuksia omalta osaltamme ja siksi haluammekin tarjota monipuolisen ja rajoittamattoman työkalun kaikille kouluttajille ja tuleville Personal Trainereille”, kertoo Fudbot:in kehittäjä ja FAF-kouluttaja Timo Kettunen.

FAF:n toiminta-ajatuksena on tarjota ensiluokkaista koulutusta edelläkävijän otteella. Sähköisten sovelluksien ja ohjelmistojen avulla mm. etävalmennus on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi tai vähintään tueksi ”perinteisen’’ personal training -ohjauksen rinnalle. Opiskelijamme pääsevät käyttämään yhteistyökumppaneidemme sähköisiä työkaluja opintojensa aikana ja valmistuttuaan heillä on jo osaamista näiden työkalujen hyödyntämisestä valmennuksessa.

Tutustu palveluun osoitteessa www.fudbot.com.

Ylös