Tasokkaat FAF koulutukset kiinnostavat

Uutiset

Vuoden viimeiset koulutukset pidettiin edellisenä viikonloppuna ja jälleen valmistui uusia osaavia ammattilaisia liikunta- ja hyvinvointialalle. FAF on kouluttanut vuodesta 1997 lähtien ja on ollut siitä lähtien suunnannäyttäjä koulutustoiminnassa. FAF:n toiminta perustuu monialaiseen osaamiseen ja tavoitteena on tarjota monipuolinen kattaus liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksia. FAF onkin selkeästi monipuolisin liikunta-alan koulutusorganisaatio. Meillä on tällä hetkellä tarjolla 12 erilaista koulutusta, jotka johtavat liikunta-alan työtehtäviin tai tarjoavat alalla jo työskenteleville asiantuntijoille jatkokoulutusta.

Vuoden 2014 aikana FAF koulutti 788 osallistujaa eri koulutuksissa. Lisäksi FAF koulutti osaajia erilaisten räätälöityjen ohjauskoulutusten muodossa Fysioline yrityksen asiakasyrityksille. FAF:n kuuluminen Suomen monipuolisimpaan liikunta-alan yritykseen Fysioline Oy:hyn, antaa koulutustoiminnalle vahvat hyödyt ja opiskelijamme hyötyvät myös yrityksen heille tarjoamista eduista. Lisäksi usea koulutuksemme käyneistä on työllistänyt itsensä yritykseen kuuluvien Fressi tai EVO kuntokeskusten kautta.

Vuoden 2014 aikana uusina koulutuksina käynnistettiin Peak Pilates -ohjaajakoulutukset, jotka saavuttivat hyvän suosion ammattimaisten kouluttajien, materiaalien sekä koulutusohjelman johdosta. Moni personal trainer koulutuksenkin käynyt kävi hakemassa lisäosaamista fyysisen harjoittelun valmennukseensa. Toinen uusi koulutus oli FAF Wellness Coach, jota toteutettiin kolme erillistä koulutusta. FAF Wellness Coach jatkokoulutus on personal trainereille tarkoitettu jatkokoulutus, jossa NLP, Life Coachin ja personal training yhdistyvät ja muodostavat erittäin hyvän kombinaation kokonaisvaltaiseen valmennukseen. Koulutuksen aikana Wellness Coachit saavat paljon työkaluja omaan tekemiseensä ja asiakkaiden kohtaamiseen sekä kokonaisvaltaisen valmennuksen toteuttamiseen. Yksi osallistujista totesi osuvasti, että ”tämä koulutus tulisi olla pakollinen kaikille personal trainereille työskenteleville”.

FAF kouluttajaporukka on vahvistunut kahden viime vuoden aikana vahvasti ja kaikki kouluttajamme ovat koulutettuja ja erityisesti vahvan kokemuksen omaavia tekijöitä liikunta- ja hyvinvointialalla. Kouluttajiemme monipuolista osaamista hyödyntävät monet eri toimijat liikunta- ja hyvinvointialalla ja se nimenomaan tekee FAF kouluttajista alan monipuolisia ammatilaisia.

Ensi vuosi tuo varmaankin taas uusia tuulia FAF:n toimintaan, sillä tavoitteenamme on olla koulutustoiminnan asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa monialaisesti tasokasta ja ajantasaista koulutustoimintaa.

Ylös