FAF Personal Trainerit tekevät tuloksia

Uutiset

FAF Finland on kouluttanut jo 17 vuotta personal trainereita ja on sen myötä Suomen vanhin ja kokenein koulutusorganisaatio. Ideologiamme on kouluttaa vahvoja osaajia liikunta- ja hyvinvointialalle, jotka tekevät tuloksia asiakkaiden kanssa. Tuloksilla emme puhu tässä yhteydessä rahasta vaan asiakkaiden elämäntapamuutoksista, painon pudotuksesta, kunnon kohentamisesta, suorituskyvyn parantamisesta., liikunnan ilon löytämisestä tai vain yleisesti elämän laadun parantamisesta. Ammattitaitoinen FAF Personal Trainer osaa ohjata asiakasta hänen omien tavoitteiden mukaisesti turvallisesti kohti tuloksia.

Tuloksien kautta FAF Personal Trainerit ovat tunnettuja liikuntakentässä sekä kuntokeskuksissa että yksittäisten asiakkaiden keskuudessa. Tuloksien myötä FAF Personal Trainerin maine myös johtaa siihen, että asiakaskuntaa riittää hyvin ja sen myötä personal trainer toiminta on myös trainerille tuloksekasta.

FAF Personal Trainer koulutuskokonaisuus (Foundation, Gym Instructor ja Personal Trainer) on tällä hetkellä Suomen laajin koulutuskokonaisuus opintopäivissä mitattuna ja se takaa sen, että kouluttamamme personal trainerit ovat osaavia ammattilaisia.

Pitkä kokemus trainereiden kouluttamisesta sekä vahva kosketuspinta liikuntakeskusten toimintaan (Fressi, Evo Fitness muut Fysiolinen asiakassalit sekä kouluttajien kontaktit) antavat koulutusorganisaatiollemme poikkeuksellisen vahvan näkemyksen siitä, mitä personal trainerin työ on erilaisissa toimintaympäristöissä. Kouluttajamme ovat kokeneita liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisia, joilla kaikilla on kunnollinen peruskoulutus sekä vahva kokemus erilaisista tehtävistä liikunta-alalta ja erityisesti personal trainer tehtävistä.

FAF Personal Trainer koulutuksesta saat varmasti kunnolliset eväät personal trainerina toimimiseen ja koulushintamme on suhteessa koulutuksen laajuuteen markkinoiden edullisin. Koulutuspäivän hinta on ainoastaan 128 €.

FAF koulutuksen suorittaneena voit halutessasi hakeutua EREPS -rekisteriin, mikäli sinulla on tavoitteena tehdä töitä myös ulkomailla. EREPS rekisteri (European Register of Exercise Professionals) on Europe Activen (EHFA) ylläpitämä rekisteri, johon FAF hyväksyttiin vuonna 2010.

FAF PT Working

Ylös