FAF koulutukset käynnistyneet Virossa

Uutiset

FAF Finland käynnisti vuonna 1997 Suomessa personal trainer koulutukset ja nyt FAF toimii edellä kävijänä myös Virossa.  FAF on vuoden ajan rakentanut koulutusorganisaatiota Viroon ja syyskuussa FAF:n laadukkaat koulutukset käynnistyivät erittäin hyvällä vastaanotolla. FAF koulutusmateriaalit ovat käännetty Viron kielelle ja koulutuksista vastaavat Viron kokeneimmat fitness-alan ihmiset.

Virossa kuntosaliohjaajakoulutusta on tarjottu Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, EKFL:n toimesta aikaisemminkin ja tarjotaan edelleen, mutta FAF Finland tarjoaa nyt kokonaisvaltaista personal trainer koulutusta kiinnostuneille ohjaajille. FAF kuuluu Fysioline yritykseen ja tytäryhtiö Fysioline Eestin avustuksella koulutusorganisaatio on saatu rakennettua kuntoon.
– Viron organisaatiomme ja Fysioline Eestin henkilökunta on tehnyt kovasti töitä ja nyt laadukkaat koulutuksemme ovat tarjolla Virolaisille. Koulutuksiamme oli kyselty paljon Virosta ja siksi päätimme laajentaa toimintaamme sinne, kertoo FAF:n koulutuspäällikkö Eero Simojoki.

FAF Eesti tarjoaa tässä vaiheessa personal trainer koulutuskokonaisuutta (FAF Foundation, FAF Gym Instructor ja FAF Personal Trainer), FAF Indoor Cycling sekä Seniorivoimaa koulutusta Viron puolella. Koulutuspaikkoina toimivat Tallinnan laadukkaat liikuntakeskukset Arigato Spordiklubi sekä Spordiklubi Sparta.
– Päätimme toteuttaa FAF:n toiminnan laajentamisen mahdollisimman laadukkaasti ja siksi käytimme tähän paljon aikaa ja päätimme toteuttaa koulutukset Viron kielellä ja Viron kielisillä materiaaleilla, jotta opiskelijat saavat mahdollisimman suuren hyödyn koulutuksista. Löysimme myös loistavat yhteistyösalit koulutuspaikoiksi, jatkaa Simojoki.

FAF toivottaa Viron opiskelijoille menestystä opinnoissa personal trainerin uralle.

FAF Foundation 1 Indoor Cycling 1Gym Instructor 2

 

Ylös