Huippuetu FAF PT-koulutukseen!

Uutiset

faf logo fressi logo

 

Kevään viimeinen FAF Personal Trainer -koulutuskokonaisuus alkaa Espoossa 14.4.2018

EARLY BIRD -ETUNA:  -300 € PT-koulutuksen hinnasta ja 6 kk treenioikeus Fresseihin*!

Viimeistään 31.3.2018 mennessä ilmoittautuneille 300 euron etu hinnasta sekä 6 kk Fressi hyvinvointikeskuksen kanta-asiakkuus veloituksetta! Ei sitoutumisia. Halutessasi voit vaihtaa Fressi edun 150 € arvoiseen Wrangen  verkkokaupan lahjakorttiin,

Ilmoittaudu loistokouluttajilla varustettuun kevään viimeiseen FAF Personal Trainer -koulutuskokonaisuuteen ja valmistu FAF Personal Traineksi vuoden loppuun mennessä.

Ennakkoilmoittaujan etu päättyy 31.3.2018.

FAF Personal Trainer koulutuskokonaisuus  Espoo 14.4.2018 – 1.12.2018 alkaen

*Etu koskee Fressin uusia kanta-asiakkuuksia ja henkilöitä. Fressin kanta-asiakkuus on voimassa kaikissa Fresseissä. Kanta-asiakkuus astuu voimaan aikaisintaan järjestettävän koulutuksen toisesta lähijaksosta eteenpäin. Mikäli osallistuja keskeyttää koulutuksensa, Fressin käyttöoikeus raukeaa. 6 kk:n asiakkuudeen jälkeen, henkilöllä on mahdollista jatkaa asiakkuuttaan määräaikaisena. Huomioi, että mahdollisia etuja/alennuksia ei voida yhdistää keskenään. Etu ei tule voimaan mikäli koulutusta ei järjestetä. 

 

Palautteita FAF Personal Trainer -koulutuksista:

”Olin kokonaisuutena erittäin tyytyväinen FAF:n järjestämiin GYM ja PT -koulutuksiin. Olen urheillut viimeiset 30v aktiivisesti ja “luulin” tietäväni asioita jo etukäteen, mutta opin ihan uskomattoman paljon uusia ja todella hyviä juttuja. Koulutuksesta oli siis minullekin erittäin paljon hyötyä.Kaikki kouluttajat olivat hyvällä asenteella opettamassa ja he vaikuttivat oikein päteviltä. ”
”Monipuolinen PT koulutus. Sain paljon lisää motivaatiota ja tietoa omaan treeniin ja ennen kaikkea tulevia asiakassuhteita varten.”

”Kaikki kouluttajanne ovat erittäin ammattitaitoisia sekä mukavia, joten kiitos siitä.”

”En voi muuta sanoa että olen erittäin tyytyväinen siihen, että valitsin FAF:n :).”

”Koulutus oli mielestäni korkeatasoista ja kouluttajat olivat huippuammattilaisia ja loistavia opettajia. Opettajien vaihtuminen teemojen mukaan oli loistava asia ja jokainen aineopettaja toi hienon lisän koulutusohjelmaan. Opetusmateriaali oli korkeatasoista ja ilahdutti kovasti koko kurssin ajan.

Suosittelen erittäin lämpimästi FAF:in kurssia kaikille kiinnostuneille.”

Ylös