Peak Pilates® Advanced Matwork 1 2019

Koulutusinfo

  • 2 päivää
  • 425 €
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Peak Pilates Basic ja Intermediate Mat

Ilmoittaudu 4.11.2019 mennessä

Koulutuspaikka: Fysios Pilates Malmi (Malmin uimahalli - Pekanraitti 14, 00700 Helsinki)


Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Instructor)
Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.
Koulutuspäivät: pe-la 8.-9.11.2019 9.00-19.00.
Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.
Hinta sisältää alv:n sekä koulutusmateriaalit.

Peak Pilates® Mat Certification

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Matwork, Intermediate Matwork, Advanced Matwork. Peak Pilates®-mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesti erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Advanced Mat 8.-9.11.2019

 

Advanced Mat

Viimeinen koulutusosio viimeistelee osaamisesi klassisen mattopilateksen ohjaajana. Koulutuksessa keskitytään siihen, kuinka suunnitellaan oikeanlaisia harjoitteita erilaisille oppijoille sekä miten huomioidaan erityisryhmät. Harjoittelun nousujohteisuus ja asiakkaan ohjaaminen harjoittelussa eteenpäin sekä erilaisten tuntien koostaminen sekä se miten luodaan kursseja erilaisille pilates asiakkaille ovat Advanced-koulutuksen painopistealueita.

Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutupäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksessa on 16 opetustuntia ja näyttökoeosuus. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates® koulutukset ovat rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

hundred2

 

Ylös