Peak Pilates® Advanced Mat 1 2018

Koulutusinfo

  • 2 päivää
  • 545 €
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Peak Pilates Basic ja Intermediate Mat

Ilmoittaudu 13.6.2018 mennessä

Koulutuspaikka: Fressi Clubhouse, Tyynylaavantie 20, 00980 Helsinki


Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Instructor)
Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.
Koulutuspäivät: pe-la 15.-16.6.2018 9.00-19.00.
Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.
Hinta sisältää alv:n sekä koulutusmateriaalit.

Peak Pilates® Mat Certification

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Mat, Intermediate Mat, Advanced Mat. Peak Pilates® mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesta erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeeseen.

Suorita koko Peak Pilates matto-ohjaajasertifikaatti ja saat hinnassa edun. Basic, Intermediate ja Advanced 1485 € (erillisinä ilmoittautumisina hinta 1585 €). Ilmoittaudu kerralla kaikkiin osioihin ja saat edun hinnassa. Koulutuspäivät vaativat 100% osallistumisen.

Basic Mat 9.-11.2.2018
Intermediate Mat 6.-7.4.2018
Advanced Mat 15.-16.6.2018

Advanced Mat

Viimeinen koulutusosio viimeistelee osaamisesi klassisen mattopilateksen ohjaajana. Koulutuksessa keskitytään siihen, kuinka suunnitellaan oikeanlaisia harjoitteita erilaisille oppijoille sekä miten huomioidaan erityisryhmät. Harjoittelun nousujohteisuus ja asiakkaan ohjaaminen harjoittelussa eteenpäin sekä erilaisten tuntien koostaminen sekä se miten luodaan kursseja erilaisille pilates asiakkaille ovat Advanced-koulutuksen painopistealueita.

Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutupäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksessa on 16 opetustuntia ja näyttökoeosuus. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates® koulutukset ovat rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

hundred2

 

Ylös