Peak Pilates® Intermediate Matwork (1_2019)

Koulutusinfo

  • 2 päivää
  • 369 €
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Peak Pilates Basic Matwork

Ilmoittaudu 22.4.2019 mennessä

Koulutuspaikka: MU FYSIO / PILATES, Pekanraitti 14, 00700 Helsinki


Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Instructor)


Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.


Koulutuspäivät: pe-la 26.-27.4.2019 9.00-18.00


Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.


Hinta sisältää alv:n sekä koulutusmateriaalit.

Peak Pilates® Mat Certification

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Matwork, Intermediate Matwork, Advanced Matwork. PeakPilates® mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesta erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeeseen.

Intermediate Mat 26.-27.4.2019

Intermediate Mat

Intermediate Mat on toinen osa Mat Certification kokonaisuudesta. Koulutuksessa syvennetään osaamista paljon Basic tasoon nähden. Opit paljon lisää ohjattavia liikkeitä, liikkeiden monipuolisen kehittelemisen sekä erityisesti lisää ohjaus- ja avustusotteita opettamiseen ja liikkeiden tehokkaasti ja oikein suorittamiseen.

Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutupäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksessa on 16 opetustuntia ja näyttökoeosuus. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates® koulutukset ovat rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

hundred2

 

Ylös