Peak Pilates® Basic Mat (2_2018)

Koulutusinfo

  • 2,5 päivää
  • 495 €
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Avoin kaikille

Ilmoittaudu 25.9.2018 mennessä

Koulutuspaikka: My Training Studio (Pekanraitti 14, 00700 Hki)

Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Trainer)

Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.

Koulutuspäivät: 28.-30.9.2018: pe klo 14-18, la klo 9-18 ja su klo 9-18

Koulutus vaatii 100 % läsnäolon ja harjoitustuntien suorittamisen.

Hinta sisältää arvolisäveron sekä koulutusmateriaalit.

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Mat, Intermediate Mat, Advanced Mat. Peak Pilates®-mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesti erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Suorita koko Peak Pilates matto-ohjaajasertifikaatti ja saat hinnassa edun. Basic, Intermediate ja Advanced 1485 € (erillisinä ilmoittautumisina hinta 1585 €). Ilmoittaudu kerralla kaikkiin osioihin ja saat edun hinnassa. Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.

Basic Mat 28.-30.9.2018
Intermediate Mat – ilmoitetaan myöhemmin
Advanced Mat – ilmoitetaan myöhemmin

Basic Mat

Basic Mat on ensimmäinen osa Mat Certification kokonaisuudesta. Koulutus on avoin kaikille pilatesohjaajaksi haluaville ja se antaa oikeudet alkeistason tuntien tuntien ohjaamiseen. Suositeltavaa on liikunnallinen pohjakoulutus (ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer, liikunnanohjaaja, jne.) sekä kokemus pilatesharjoittelusta, mutta pakollista tämä ei ole. Koulutuksessa käydään läpi klassisen pilateksen alkeistason liikkeet, kuinka ne suoritetaan oikein ja miten niitä opetetaan. Opit rakentamaan alkeistason mattopilatestunteja sekä ohjaamaan pienryhmiä. Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutuspäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksen aikana tehdään myös teoriakoe. Koulutuksessa on 20 opetustuntia ja sen lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates®-koulutukset on rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

class sissors 1 2

Ylös