Peak Pilates® Basic Matwork (1_2020)

Koulutusinfo

  • 2,5 päivää
  • 549 €
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Avoin kaikille

Ilmoittautuminen 3.2. mennessä

Koulutuspaikka: Fysios Pilates Malmi (Malmin uimahalli - Pekanraitti 14, 00700 Hki)

Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Trainer)

Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.

Koulutuspäivät: 7.-9.2.2020: pe klo 14-18, la klo 9-18 ja su klo 9-18

Koulutus vaatii 100 % läsnäolon ja harjoitustuntien suorittamisen.

Hinta sisältää arvolisäveron sekä koulutusmateriaalit.

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Matwork, Intermediate Matwork, Advanced Matwork. Peak Pilates®-mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesti erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Basic Mat 7.-9.2.2020

Basic Mat

Basic Mat on ensimmäinen osa Mat Certification kokonaisuudesta. Koulutus on avoin kaikille pilatesohjaajaksi haluaville ja se antaa oikeudet alkeistason tuntien tuntien ohjaamiseen. Suositeltavaa on liikunnallinen pohjakoulutus (ryhmäliikuntaohjaaja, personal trainer, liikunnanohjaaja, jne.) sekä kokemus pilatesharjoittelusta, mutta pakollista tämä ei ole. Koulutuksessa käydään läpi klassisen pilateksen alkeistason liikkeet, kuinka ne suoritetaan oikein ja miten niitä opetetaan. Opit rakentamaan alkeistason mattopilatestunteja sekä ohjaamaan pienryhmiä. Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutuspäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksen aikana tehdään myös teoriakoe. Koulutuksessa on 20 opetustuntia ja sen lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates®-koulutukset on rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

class sissors 1 2

Ylös