FAF Personal Traineriksi kesäopintoina!

Uutiset

Opiskele FAF Personal Traineriksi kesäopintoina!

FAF Summer School (PT-intensiivi) alkaa 22.5.!

FAF on toiminut Suomen johtavana liikunta- ja hyvinvointialan ohjaajia kouluttavana organisaationa jo vuodesta 1997 lähtien, jolloin aloitimme ensimmäisenä Suomessa Personal Trainer -koulutusohjelman. Yli 15 000 tyytyväistä osallistujaa on jo käynyt FAF koulutuksissa! www.faf.fi

Mistä on kyse?

personal-trainerFAF Summer School  -kesäopinnot on intensiivinen koulutuskokonaisuus, jossa FAF Personal Trainer lähiopetusjaksot järjestetään 22.5.-15.6. välisenä aikana. Lähiopetus tapahtuu maanantaista perjantaihin klo 9:30 – 17:30. Koulutus järjestetään Myyrmäen Fressillä Vantaalla (22.-24.5. koulutuspäivien paikkana Fressi Vuosaari).

Läpäistyään syksyn lisenssikokeet hyväksytysti opiskelija saa työkentällä arvostetun FAF Personal Trainer -lisenssin ja voi hakeutua Auktorisoitujen Personal Trainereiden (APT) rekisteriin.

Ketkä voivat hakea koulutukseen?

Koulutukseen hakijoilta edellytetään esimerkiksi jotain seuraavista:

  • Aiempia liikunta- tai terveysalan opintoja
  • FAF Foundation tai vastaava opintojakso
  • Valmennustehtävissä toimimista
  • Vahvaa liikunta ja/tai urheilutaustaa

Koulutus on pienryhmässä tapahtuvaa opiskelua. koulutukseen valitaan 6-8 henkilöä, jotka sopivat taustansa ja kokemuksensa puolesta koulutukseen. Viimeinen hakupäivä kesäopintoihin on 15.5., mutta valintojen tekeminen aloitetaan hakemusten tulojärjestyksessä ja koulutus voi täyttyä ennen hakuajan päättymistä.

Mikäli haluat työskennellä tunnustettuna ammattilaisena liikunta- ja hyvinvointikentällä ja tunnet olevasi oikea henkilö koulutukseen, hae koulutukseen rohkeasti jo tänään. Valintojen tekeminen aloitetaan hakemusten tulojärjestyksessä.

Ole nopea, paikkoja on rajoitetusti!

Koulutuksen hinta: 2490 € (koulutuksen voi maksaa 6. erässä)

 

HAE KOULUTUKSEEN JO TÄNÄÄN

Lisätiedot:
Minna Alanen, 050-5563922, minna.alanen@faf.fi

Joni Listola, 044-2105032, joni.listola@faf.fi

Hakuohje:
Tee  ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta: FAF kesäopinnot 2017
Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä ja haastattelemme hakijat.

Voit myös halutessasi lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info@faf.fi, laita viestisi otsikoksi: HAKEMUS/FAF kesä 2017/oma nimesi.

Kiitos mielenkiinnostasi koulutukseen!

 

 

Ylös