Koulutusta edelläkävijän otteella

FAF on vuonna 1996 perustettu itsenäinen suomalainen koulutusorganisaatio ja osa Fysioline konsernia. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota ensiluokkaista koulutusta edelläkävijän otteella liikunta- ja hyvinvointialalle aikoville, alalla jo toimiville ohjaajille sekä kaikille omasta kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Edelläkävijyydestä kertoo mm. se että julkistimme ensimmäisenä Suomessa Personal Trainer -koulutusohjelman jo vuonna 1997, jolloin Personal Training oli meillä vielä varsin tuntematon käsite.

Vuonna 2010 FAF otti askeleen lähemmäs kansainvälisyyttä, kun siitä tuli ensimmäinen European Register of Exercise Professionals (EREPS) hyväksymä koulutusorganisaatio Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että kansainvälisten koulutustemme kautta oppilaillemme avautuvat paremmat mahdollisuudet ammatin harjoittamiseen myös Suomen rajojen ulkopuolella. Sen lisäksi että FAF koulutustodistukset ovat tunnetuimpia ja arvostetuimpia osoituksia ammattitaidosta Suomessa, ne ovat siis nyt myös kansainvälisestikin kovaa valuuttaa. FAF koulutuksen suorittaneena voit hakeutua EREPS -rekisteriin, mikäli olet hakeutumassa ulkomaille töihin.

Tinkimätöntä edelläkävijyyden periaatetta olemme noudattaneet toimintamme alkuajoista alkaen. Viidentoista toimintavuotemme aikana koulutuksiimme osallistuneet jo lähes 10.000 osallistujaa ovat olleet tätä todistamassa.

FAF:n yksi vahvuus koulutusorganisaationa on kuuluminen Suomen monipuolisimpaan liikunta- ja terveysalan suuryritykseen. Yhteistyön kautta koulutuksissamme ovat käytössä erittäin laadukkaat koulutustilat sekä -välineet. Koulutusten kautta on mahdollisuuksia myös työllistyä Fressi ja EVO kuntokeskuksiin. Katso Fysioline yrityksen esittelyvideo.

Haluaisitko sinä olla yksi meistä?