Peak Pilates® Intermediate Mat 3 2017

Koulutusinfo

  • 16 tuntia
  • 465
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Basic Mat

5

paikkaa jäljellä

Koulutuspaikka: Fressi Clubhouse, Tyynylaavantie 20, 00980 Helsinki

Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Instructor)
Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.
Koulutuspäivät: pe-la 15.-16.12.2017, klo 09.00-19.00
Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.
Hinta sisältää alv:n sekä koulutusmateriaalit.

Peak Pilates® Mat Certification

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Mat, Intermediate Mat, Advanced Mat. Peak Pilates® mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesta erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeeseen.

Suorita koko Peak Pilates matto-ohjaajasertifikaatti ja saat hinnassa edun. Basic, Intermediate ja Advanced 1285 € (erillisinä ilmoittautumisina hinta 1385 €). Ilmoittaudu kerralla kaikkiin osioihin ja saat edun hinnassa. Koulutuspäivät vaativat 100% osallistumisen.

Basic Mat 1.-3.9.2017 tai 27.-29.10.2017
Intermediate Mat 15.-16.12.2017
Advanced Mat 15.-16.6.2018

Intermediate Mat

Intermediate Mat on toinen osa Mat Certification kokonaisuudesta. Koulutuksessa syvennetään osaamista paljon Basic tasoon nähden. Opit paljon lisää ohjattavia liikkeitä, liikkeiden monipuolisen kehittelemisen sekä erityisesti lisää ohjaus- ja avustusotteita opettamiseen ja liikkeiden tehokkaasti ja oikein suorittamiseen.

Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutupäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksessa on 16 opetustuntia ja näyttökoeosuus. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua, pilatesohjauksen observointia sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates® koulutukset ovat rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

hundred2

 

Ylös