Peak Pilates® Advanced Mat (2_2017)

Koulutusinfo

  • 2 päivää
  • 495
  • Helsinki
  • Ennakkovaatimukset:

    1. Peak Pilates Basic & Intermediate Mat

12

paikkaa jäljellä

Koulutuspaikka: Fressi Clubhouse, Tyynylaavantie 20, 00980 Helsinki
Kouluttaja: Mikko Utecht (Peak Pilates Master Instructor)
Koulutusmateriaalit ovat englanniksi.
Koulutuspäivät: 29.-30.9.2017 pe-la klo 9-19.
Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.
Hinta sisältää arvolisäveron sekä koulutusmateriaalit.

Peak Pilates® Mat Certification

Kansainvälinen Peak Pilates® Mat Certification koostuu kolmesta osiosta: Basic Mat, Intermediate Mat, Advanced Mat. Peak Pilates® mattopilatesohjaajan koulutuksen suoritettuasi sinulla on oikeus opettaa monipuolisesta erilaisia mattopilatestunteja ja sinulla on osaamista kehitellä liikkeitä monipuolisesti erilaisten asiakkaiden tarpeeseen.

Suorita koko Peak Pilates matto-ohjaajasertifikaatti ja saat hinnassa edun. Basic, Intermediate ja Advanced 1285 € (erillisinä ilmoittautumisina hinta 1385 €). Ilmoittaudu kerralla kaikkiin osioihin ja saat edun hinnassa. Koulutuspäivät vaativat 100 % osallistumisen.

Basic Mat 17.-18.3.2017
Intermediate Mat 19.-20.5.2017
Advanced Mat 29.-30.9.2017

Advanced Mat

Viimeinen koulutusosio viimeistelee osaamisesi klassisen mattopilateksen ohjaajana. Koulutuksessa keskitytään siihen, kuinka suunnitellaan oikeanlaisia harjoitteita erilaisille oppijoille sekä miten huomioidaan erityisryhmät. Harjoittelun nousujohteisuus ja asiakkaan ohjaaminen harjoittelussa eteenpäin sekä erilaisten tuntien koostaminen sekä se miten luodaan kursseja erilaisille pilatesasiakkaille ovat Advanced-koulutuksen painopistealueita.

Koulutuksessa harjoitellaan paljon opettamista ja koulutupäivien päätteeksi suoritetaan ohjausnäyttö. Koulutuksessa on 16 opetustuntia sekä näyttökoeosuus. Lisäksi opiskelijalta vaaditaan todennettua omaa harjoittelua sekä opetusharjoittelua. Katso Peak Pilates® Mat Certificate vaatimukset tästä.

Peak Pilates® on kansainvälinen maailmanlaajuinen pilateskoulutusorganisaatio, joka toteuttaa laadukasta koulutusta sekä valmistaa myös laadukkaita pilates-laitteita. Peak Pilates® koulutukset ovat rakennettu Joseph Pilateksen klassisen pilateksen oppien pohjalta.

Katso Peak Pilates esittely tästä. Peak Pilates koulutuksista löydät lisätietoa täältä.

 

hundred2

Ylös